2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı

Üniversitemiz Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi 03.11.2022 Perşembe günü Saat: 13.00-14.30 arasında Ziraat Fakültesi İ. Akif Kansu toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddeleri ile Birim Koordinatörü ve Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök başkanlığında, kurul üyeleri ve Engelli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Gündem

1-Açılış

2-Engelli öğrenci temsilci seçimi

3-Engelli Öğrencilerin görüş ve önerileri

Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök'ün yaptığı açılış konuşmasının ardından açık oylama ile, iki yıllığına Engelli öğrenci temsilcisi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük bölümü 2.sınıf öğrencisi Mehmet Büyükkeleş, yardımcı olarakta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Bayram seçilmiştir. Katılımcı öğrenciler yaşadıkları bir takım problemleri toplantıda söz alarak dile getirmişlerdir. Birim yöneticileri sorunları not alarak ilgili birimlerle görüşme yapıp sorunların çözülmesi için çaba gösterecektir.

Son olarak Üniversite bünyesinde sadece engellilik durumundan kaynaklı değil, sosyal, kültürel durumlardan kaynaklı tüm dezavantajlı grupların sorunlarının giderilebildiği bir yapı oluşturabilmek amacıyla çalışmaların yapıldığı katılımcılara bildirilmiş, dilek ve temennilerle toplantı oturumu sonlandırılmıştır.