İletişim fakültesi ve Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğünün organize ettiği "Sakat Mizah" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

21.03.2024 tarihinde Perşembe günü Saat: 13.30’da İletişim Fakültesi Konferans Salonunda Engellilik ve Medya Dersi Buluşmaları kapsamında İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Çiğdem Yasemin Özkan Berksun ve Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğünün organize ettiği etkinliğe Gazeteci, Radyo Programcısı Alper Tolga Akkuş ‘un katılımı ile  “ Sakat Mizah” adlı etkinliğe İletişim Fakültesi Yöneticileri, öğrencileri , Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü Birim Sorumlusu Burhan KIKVALEN ve birime bağlı Engelli Öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte engellilerin toplum içerisinde yaşadığı sorunların temelinde engellilerin haklarının yeterince bilinememesi ve hak olan durumların toplum tarafından bir lütuf gibi sunulması, sebebinin ise eğitim yetersizliği ve kanuni düzenlemelerdeki yetersizliğe dayandığı vurgusu yapıldı.